Gepost door: gijssterks | 30 augustus 2008

Fiets – vervolg

Vriend Nanne heeft mijn fiets weer gezien, zie ook zijn weblog waar het plaatje vandaan komt eerlijk geleend. Vandaag is ie verder gesloopt. Het frame is zo te zien ook nog overgespoten.

Voor wie het niet weet: 22 juli werd mijn fiets gestolen, zie deze log.

Wel verdacht, tweede foto van mijn fiets in de buurt van Leersum, blijkbaar zitten daar in de omgeving veel fietsendieven. De tijden van Maarten van Rossum komen dus terug.

Maarten van Rossum (1490 – 7 juni 1555), volgens de Geldersen die Wikipedia van informatie voorzien hebben een bekwaam legeraanvoerder, volgens de slachtoffers in Brabant en verre omgeving van het oude Gelre een verschrikkelijke roofheer die stad en land onveilig maakte met zijn strooptochten waarbij veel dorpen leeggeroofd en vervolgens platgebrand werden.

Zo te lezen schijnen die fietsendieven daar rond Leersum de onderdelen te leveren aan het Asielzoekerscentrum.

Eigenlijk, als ik er over nadenk, toch wel aardige mensen daar in Leersum, ze helpen de asielzoekers door de moeilijke tijden, laten ze een centje bijverdienen. Zo kunnen die mensen Nederlandse normen en waarden leren, fietsen jatten en strippen mag – de politie vindt het geen prioriteit, ander woord voor ‘liever koffie drinken’. *)


*) In Den Bosch maakt de gemeente er een actieplan voor, Actieplan Fietsendiefstal-preventie. Ze gaan zorgen voor meer bewaakte stallingen en dat soort dingen. En ik, heel ouderwets, maar denken dat we de politie hebben om de dieven te vangen, dat die een actieplan zouden moeten maken Fietsendieven Vangen

Advertenties

Responses

  1. Wat is/zijn politie??


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Categorieën

%d bloggers liken dit: