Gepost door: gijssterks | 1 april 2010

Weblog statistieken

1 April. Een mooie dag voor een grap, maar die moet je laten bedenken door mensen die daar tijd voor hebben, er zijn er al zoveel geweest.

Heel mooi, sommige.

Bij ons op het gemeentehuis kon je labels ophalen voor de plastic zakken, met gratis viltstift, die moeten voortaan aan de zak om te controleren wie er fout afval in stopt. En registratie vandaag van auto’s die op de openbare weg geparkeerd staan, ze moeten voortaan 10-15 euro belasting betalen per jaar voor wegenonderhoud.

YouTube filmpjes kunnen voortaan als Tekst worden ontvangen om bandbreedte te besparen. XS4ALL die een applicatie heeft om met de mobiele telefoon te zien waar XS4ALL aansluitingen zijn etc, monteurs-toepassing die vrijgegeven wordt. De Australische pennenboer die bekend maakte dat ze een pen ontwikkeld hebben die onthoudt wat je opschrijft – met de moderne techniek zou dat bijna kunnen!

Klik hier voor meer over Nederlandse grappen of Internationale grappen.

Ik hou het bij de maandstatistieken van de weblog. Pageviews, aantal keren dat een pagina van de weblog aangeklikt wordt. Geen grap, het worden er nog steeds meer:

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Categorieën

%d bloggers liken dit: