Gepost door: gijssterks | 28 januari 2011

On-Track wandeling

Eerder, op 28 november 2010, schreef ik over de wandeling over de Pettelaer die ik begeleid had als 'iemand van de Heemkunde'.

Op verzoek heb ik, samen met de maakster, een On-Track wandelpool georganiseerd, een groepswandeling. Wandeling De Pettelaar op 6 februari 2011. Het oorspronkelijk idee was om er een Nieuwjaarswandeling van te maken maar die waren er al genoeg. Daarom nu.

Knipsel On-Track logo On-Track is een organisatie waar je als abonnee of als introducee wandel-, kano- of fietsroutes kunt kiezen. Je kunt ze er ook zelf vastleggen. Dit met/zonder GPS. Je kunt ook een wandelpool organiseren waar je als groep samen loopt. Op de site van www.on-track.nl kun je dan inschrijven, als organisator krijg je via e-mail te zien wie er mee wil.

In de On-Track Nieuwsbrief Februari 2011 stond de aankondiging:

Knipsel Nieuwsbrief On-Track 
De wandeling Pettelaar gaat vanaf de Pettelaarse Schans door Gruijterbos en Plein naar Nieuw Herlaar en Halder en terug via Sterrenbos. De wandeling is populair, ook voor losse wandelaars en is route van de maand – januari op de On-Track site.

De route gaat door bos en langs akkers en weilanden, over landgoederen, buurtschappen en gehuchten en is daardoor erg afwisselend binnen de 13 km die, met uitleg, in ca 3,5 uur worden afgelegd. Met vertrek en aankomst op Boerderij de Pettelaar / Restaurant Croy waar nog iets gedronken kan worden na afloop. Tussendoor zijn er wel een paar thee-terrassen maar die zijn in de winter gesloten.

Hoe populair de wandelpool is?

  • Woensdagmorgen 10u01 kwam de aankondiging in de nieuwsbrief binnen via e-mail, met de eerste 2 aanmeldingen.
  • Woensdagmiddag 14u17, goed vier uur later dus, was de wandelpool vol met 14 aanmeldingen.

Wie de mail pas 's avonds las was dus kansloos. Nadat ik gewezen was op de mogelijkheid heb ik de aankondiging vanmorgen uitgebreid met de mededeling dat plaatsen op de reservelijst mogelijk is.

Misschien moet ik hem ook eens organiseren voor webloglezers… bij voldoende belangstelling …

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Categorieën

%d bloggers liken dit: