Gepost door: gijssterks | 17 september 2011

Blog bijgewerkt

Vandaag heb ik wat tijd besteed om deze weblog bij te werken zodat de veel bezochte categorieën over Hartstilstand (Mijn Verhaal) en ICD weer toegankelijk zijn. En meteen maar wat reclame erbij voor mijn boek met een link naar Boekscout.nl waar het besteld kan worden. Ik heb dit gedaan door het in de kop van deze blogaan te passen, zie “Wie ben ik – Hartstilstand en ICD”.

Wat me opvalt is dat ik er verder van af sta dan in het verleden, het voelt als verleden tijd. Ik heb het gedaan als een technische aanpassing – omdat weblog.nl er al lang zo’n puinhoop van heeft gemaakt.

Laatste nieuws over weblog.nl: Ze zijn onderweg naar Amerika om het bedrijf te helpen dat hun puinhoop aan het oplossen is. Dat bedrijf heeft er nu natuurlijk weer last van dat het allemaal voor een deel in het Nederlands is vertaald. Wordt vervolgd. Op dit ogenblik (zaterdagavond) is de site weblog.nl niet / moeilijk bereikbaar, blijkbaar wordt er gewerkt…

Intussen heb ik in elk geval mijn naam geregistreerd, even wachten met koppelen van gijss.nl aan een weblog. Hangt er van af of dit de nieuwe blog blijft of dat ik toch bij weblog blijf (om praktische redenen).


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Categorieën

%d bloggers liken dit: